13.9 C
New York
April 19, 2019
Čivijaš Radio
Sex & ljubav & fantazija

Žena od 109 godina tvrdi: Tajna dugovečnosti je izbegavanje muškaraca

Zapitajte se da li je ova žena ipak u pravu

Jassie Gallan, Džesi Galan
Printskrin: YouTube / STV News

Uvek verujte osobi koja zna šta je dobar život. Žena od 109 godina tvrdi da je tajna dugovečnosti izbegavanje muškaraca. Evo zašto je to tako.

Ukoliko ste se ikada zapitali kako da prebacite stotu onda je ovo sjajna priča za vas.

Mnogi ljudi se trude da dokuče koji je to pravi način da budu dugovečni, pa se odlučuju za neku od već isprobanih “tajni”, međutim o ovome sigurno nisu razmišljali. Pogotovo ne žene.

“Holiday Retirement” je još 2015. sproveo istraživanje nad ženama koje imaju preko 100 godina kako bi se što preciznije ustanovilo kakav ih je način života doveo u te godine. Tada su se iznedrili neki principi dugovečnosti.

Među gomilom sličnih, njen princip života je odskočio. Zove se Džesi Galan i imala je 109 godina. Rođena je 1906. u malom mestu u Škotskoj i živela je sa šestoro braće i sestara. Vodila je jedan ruralan i jednostavan život.

Kratko je išla u školu i onda je našla posao kao kuvarica na jednoj farmi. Zatim se uputila u grad gde je bila kućna pomoćnica u jednoj bogatoj porodici. Iza toga je radila u uslužnoj industriji.

Printskrin: YouTube / STV News

U finalu je završila u jednom staračkom domu “Crosby House”

– Džesi je divna žena. Ima najbolju prijateljicu ovde, Saru Džejn. Njih dve su stalno zajedno. Voli muziku i vežbe. Ona je jedna nezavisna žena, koja je stalno u pokretu – kaže jedna od zaposlenih u staračkom domu Žilijan Bene.

Džesi je umrla u martu 2015. godine, ali nije zaboravila da za sobom ostavi tajnu dugog života.

– Moja tajna za dugovečnost je to što sam se klonila muškaraca. Od njih možete da imate više štete nego koristi – zabeležila je Galan i dodala da joj se sviđa njen život jer ima sve u svojim rukama.

Ona je definitivno potegla ogromnu temu za raspravu.

Mnoge žene danas očajnički tragaju za partnerom. Možda i jeste formula da se oslobode predrasuda i da se osamostale toliko da im ne treba muškarac. Možda se upravo tada i pojavi “princ na belom konju”.

(Telegra.rs / healthyfoodhouse.com)

Related posts

Bizarni fetiš: Ona se oblači kao beba da bi uzbudila svog partnera

Civijas Radio

JANUAR JE MESEC RAZVODA! Postoji objašnjenje zašto brakovi pucaju baš početkom godine

Civijas Radio

MUŽ I JA SMO SE DOGOVORILI DA SE*S IMAMO PONEDELJKOM, PETKOM I SREDOM Sve je krenulo nizbrdo, a evo kako se završilo!

Civijas Radio

Leave a Comment