Zeleno belo veče F.K. Jedinstvo Štitar

0
1547

5. put jubilarno je održano zeleno belo veče F.K. Jedinstvo Štitar, u restoranu car u Šapcu.
U svečanoj atmosferi kojoj su prisustvovali svi igrači kluba, kao i uprava, sponzori, saradnici i aktivisti podeljeni su i kalendari kluba kao sećanje na ovo divno veče provedeno sa sve uspešnijim sportistima kluba Jedinstvo Štitar.
Na svečanoj večeri je prisustvovao veliki broj sponzora i ljudi koji su svojim angažovanjem i sredstvima podržavaju ovaj FK, kao i ogroman broj meštana sela Štitar. Uvodnu kao i završnu reč je održao predsednik kluba Rajko Simić u svoje ime i ispred svoje firme ,,Rajko sim” bez čijeg angažovanja i zalaganja ovaj klub svakako ne bi bio na fudbalskoj lestvici gde se sada nalazi.

Moramo napomenuti da je i ovog puta stub organizacije i realizacije ove manifestacije bio Miloje Obradinovic sa svojim saradnicima.
U sklopu večeri je bila i lutrija za koju su sponzori bili meštani i gradski poslovni ljudi, koja je upotpunila ovo divno veče uz muziku orkestra iz Šapca, a učešće su opet uzeli i pevači iz mesta poput čuvenog majstora dobre sevdalinke ,,Crnog”.
Obeležavanje još jedne zeleno bele večeri je proteklo u veoma veseloj atmosferi i druženju meštana i igrača i da se ne zaboravi od olimpijca iz Štitara Mitra Palikuće je stigao i veoma vredan poklon u vidu dresova i kopački za kompletnu postavu igrača FK Jedinstvo Štitar.
Pa prenosimo deo atmosfere sa proslave uživajte bar vizuelno i vi koji ste daleko ali vam je Šabac i FK Jedinstvo u srcu.