Policija šapca po svemu sudeći još radi u dilu sa nasilnicima

0
534

Čitajući tekst upada u oči da ustvari ništa nije rečeno, već je namera bila samo da se prenese vest, kao i medijski jer se i inače u Šapcu sve zna samo neznaju službe koje trebaju, a da je to samo privid svedoče mnogi dobro obavešteni Šapčani koji odredjene osobe nesmeju ni da prijave ukoliko im nanesu materijalnu štetu ili fizički ih napadnu jer isti ljudi budu obavešteni od strane policije još dok onaj koji je došao prijaviti nasilje i izadje iz policijaske stanice MUP Šabac. Nakon čega sledi novo maltretiranje ili nova konfiskacija imovine jer je zaboga neko uvredio prijavom policijskog poslušnika saradnika ili čoveka ko deli tal sa policijom Šapca. Pročitajte dole navedeni tekst pa prosudite sami, dali neko ko ima 62, 38 i 37 godina treba za javnost da bude NN lice i po kom zakonskom osnovu? već je samo reč o prikrivanju identiteta prestupnika a policija po zakonu i ustavu RS nema na to nikakvo pravo, čak je u obavezi da licima koja nisu maloletna ili pod nadzorom roditelja ili drugog organa zaduženog za lica sa smanjenom društvenom odgovornošću i uračunljivošću.

Mladića povredili nožem, pretili bombom i ukrali mu auto

Šabačka policija je po odobrenju zamenika osnovnog javnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 časova trojici muškaraca iz iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.

M. K. (62), S. J. (38) i V. B. (37) se terete da su ovog meseca presreli dvadesetpetogodišnjeg muškarca, povredili ga nožem i uz pretnju bombom oteli njegovo putničko vozilo.
Pretresom stana i drugih prostorija M. K. pronađena je bomba i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenima pritvor do 30 dana.

Kako Portal Šabac.info saznaje povređeni mladić i trojica muškaraca su se poznavala od ranije, a motiv napada su neraščišćeni imovinski odnosi. Prema informacijama Portala, sukob je bio 10.decembra, a policiji je podneo prijavu dva dana kasnije. Inače, mladić je lakše povređen.

http://www.sabac.info/vesti.php?id=3437

Komentari čitalaca...

Komentarišite ovaj post