13.9 C
New York
April 19, 2019
Čivijaš Radio
Rialiti

MAJKA MINE VRBAŠKI O SEK*U SVOJE ĆERKE U ZADRUZI: Neprijatno mi je, stavite se na moje mesto!

Mina Vrbaški, najmlađa učesnica “Zadruge”, odmah je svojim stavom odskočila među ostalim devojkama koje učestvuju u ovom spektakularnom rijalitiju koji prati ceo region.
I njena majka Ivana Vrbaški redovno gleda rijaliti i navija za svoju ćerku.
– Sada je dobro, malo se smirila i bolja je – kratko je prokomentarisala ona ponašanje svoje ćerke, koja se u poslednjih nekoliko dana utišala.

Autor: TV Pink Printscreen

Ona se uglavnom sklanja i ne učestvuje o onim svađama tamo koje se non-stop dešavaju, a oni se konstantno deru. Ali verujem da ona zna da se odbrani. Ali neka ostano ovako, ni ne treba da izaziva svađe niti da ulazi u bilo kakav konflikt.

Minina majka objašnjava da joj je pred ulazak samo rekla “da bude pametna”, a seks sa Đeksonom, do kojeg je došlo pre nekoliko dana nije želela mnogo da komentariše.

To stvarno ne želim da komentarišem, neprijatno mi je jako. Stavite se na moje mesto. A pitanje je da li je tu i bilo nešto. Ja stalno razmišljam da li je tu zasita bilo nešto. Mislim da oni tamo svi rade sve i svašta ne bi li privukli pažnju. Meni je draže da mislim da do toga nije došlo.

Autor: TvPink Printscreen

Minina i Đeksonova ljubavna priča se nastavila i nakon što su bili intimni pod čaršafom, pa sada deluju kao pravi par, dok ona izbegava da ponovo dođe do seksa.
– Ja to ne bih nazvala ljubavnom pričom. On nije neko ko je zaljubljive prirode, a nije ni ona. Prosto su osuđeni jedni na druge, zatvoreni su tamo i moraju da se okrenu nekome – kratko je prokomentarisala ona.

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon što je razgovara sa majkom preko Skajpa, Mina je promenila ponašanje, pa je od upadljive devojke postala povučena, verovatno zato što želi da je posluša.
– Pametno je što se utišala. Ipak je ona mlada. Oni nisu ni svesni koliko kamera ima, oni nisu ni svesni da mi čujemo bukvalno sve, i ono što šapuću i ono što pričaju kad se skinu bubice. Mi sve vidimo, titluju ih. Da li se oni na momente pogube u tome, ja ne znam. Valjda me je poslušala, ja se nadam – kaže Minina majka.

Autor: TV Pink Printscreen

Na kraju je prokomentarisala i Đeksonove pokušaje u poslednjih nekoliko dana da navrati Minu ponovo na seks.

Related posts

ANA ODMAH SREDILA NOVOG ZADRUGARA

Civijas Radio

Luna i sveštenik okončali vezu pre “Zadruge”!

Civijas Radio

ZADRUGA: Urnebesno – Ovako je Miki organizovao seks Mace Diskrecije i Bore Santane!

Civijas Radio

Leave a Comment