10.9 C
New York
March 25, 2019
Čivijaš Radio
Čivijaš radio

Koja reč o nama

Šabačka radio stanica koja odavno ima svoje mesto medju slušaocima i ljudima koji su ljubitelji prave kvalitetne narodne muzike. Mi se razlikujemo po nekim stvarima bitno od toliko web i fm radia jer negujemo tradiciju narodne pesme, ne samo u naslovu i opisu već i u programskoj šemi, tako da grand i ostali šund je kod nas izričito zabranjen i nemože se dobiti čak ni u plaćenom terminu. čivijaš radio media grupa sadrži čitav niz sajtova portala i web skripti različite namene i sadržaja. U sklopu naše media grupe se nalaze nekoliko sajtova posvećenih i tematski uredjenih da služe samom Čivijaš radiu a ostali su prateća infrastruktura istog. Možete kompletnu web ponudu videti kliknuvši na neki od donjih banera.

Čat & Pričaonica

Na čatu čivijaš radia se okupljaju isključivo čateri srednje generacije porodični ljudi i na čatu se družimo isto maltene kao da smo u jednoj sobi jer smo svi opredeljeni dobroj pesmi čivijašenju i šalama.

Bilo kakva vredjanja na nacionalnoj ili drugoj normalnoj osnovi se sankcionišu odmah i bez upozorenja. U čat pravilima je sve napisano šta i kako se može i mora ponašati na našem čatu.

LGBT, Sektaši, čateri koji ne gobvore neki od jezika SFRJ nisu dobro došli i biće najhitnije izbačeni i biće im zabranjen pristup svim stranicama Čivijaš Radia

Related posts

Uživo program Čivijaš radia

Civijas Radio

Par reči o radu i smernicama

Civijas Radio

Uživo program Čivijaš radia

Civijas Radio

Leave a Comment