13.9 C
New York
April 19, 2019
Čivijaš Radio
Poznati

Ilda Šaulić odbrusila Radi Manojlović!

Današnje gošće voditeljke Ivane Baltić Aleksić u emisiji “Ja to tako” bile su njene koleginice Dušica Jakovljević i Dajana Paunović, kao i pevačice Ilda Šaulić i Rada Manojlović koje su na samom početku emisije razgovarale o muško-ženskim odnosima i prevarama od strane muškaraca.Tada je Manojlovićeva rekla nešto što je šokiralo Ildu, koja joj se odmah suprotstavila.
– Mi žene smo namazene i kada nam je stalo do nekoga ili nečega, bez obzira što je on preljubnik… Znate kako, jedna k’o nijedna, zna se da svi muškarci varaju, to je tako – nedorečena je bila pevačica, čije je izlaganje odmah prekinula koleginica.
– Ne slažem se, ne varaju! Po mom mišljenju, i ako vara, on to tako mora da radi da ja to nikad ne saznam ili neko moje blisko okruženje, da ja to u kući ne osećam. Budi šmeker, ako si već rešio da praviš takve akcije, onda to moraš da radiš tako da se ja ne nađem u situaciji da… Ne znam da li bih prešla preko prevare. Nikad ne reci nikad u životu, nisam bila u toj prilici i ne daj Bože da budem – rekla je Ilda. Dušica je, takođe, istakla da pojedinci razlikuju one “telesne” od emotivnih prevara, dok je Rada dodala zbog čega je to tako.
– Oni za te “telesne prevare” kažu da im je to sport, troše kalorije… Mi, žene, to nikada nećemo razumeti i bolje da ne pokušavamo – završila je Rada.

Related posts

PROCURILA NOVA PREPISKA Evo šta je Jelena Karleuša tražila Ognjenu Vranješu da joj radi, a onda je oplela po Palmi!

Civijas Radio

DRUŠTVENE MREŽE SU PREVARA!

Civijas Radio

Kontraverzna manekenka mokra i skroz gola

Civijas Radio

Leave a Comment