13.9 C
New York
April 19, 2019
Čivijaš Radio
Zanimljivo

Čula je stariju sestru kako ima seks, pa joj spremila genijalnu osvetu zbog traume koju je doživela (FOTO)

Na teži način je saznala da ne treba da ima seks u porodičnoj kući

Džen Džordan, dvadesetčetvorogodišnja devojka iz Njujorka na teži način je naučila da neke stvari ipak ne bi trebalo da se rade u porodičnom domu – pogotovo kada su u njoj i ostali stanari.

Edžing, kareca i akvagazam – novi bizarni trendovi koji će ove godine vladati u seksu
Ona se jedne večeri upustila u razmenjivanje nežnosti sa svojim dečkom. Iako je mislila da su vrlo tihi, njena jedanaestogodišnja sestra koja je bila u susednoj sobi shvatila je šta znači jednolična škripa kreveta.
Iako su porodica, sestra nije želela da prećuti ono što se upravo desilo, pa je odlučila da celu kuću oblepi nalepnicama kojima je starijoj sestri jasno stavila do znanja šta misli o njenom ponašanju.
Nakon seksa, Džen je sa dečkom izašla napolje, a kada se vratila – imala je šta da vidi.

Foto: Twitter/SalsaWater

“Greh”, “Prljavi grešnici”, “Radite to negde dalje”, “Samo mi je 11”, bili su natpisi na porukama koje su bile postavljene po celoj kući.

Foto: Twitter/SalsaWater

Nakon što je Džen objavile ove poruke na Tviteru, mnogi su je odmah pitali da li je njena sestra dobila traume zbog onoga što je čula, ali im je ona objasnila kako je ona potpuno dobro i da je u pitanju šala kojom je želela da se osveti starijoj sestri.
Pogledajte još poruka koje je sestra okačila:

Foto: Twitter/SalsaWater

Foto: Twitter/SalsaWater

Foto: Twitter/SalsaWater

Foto: Twitter/SalsaWater

Foto: Twitter/SalsaWater

Daljinac
(Telegraf.rs)

Related posts

U Sofiji se uvodi zelena karta za gradski prevoz: Koštaće samo 60 dinara i važiće ceo dan, sve zbog jednog bitnog razloga!

Civijas Radio

Neverovatna scena snimljena u kanjonu Tijesno u BiH: Ljudi opušteno leškare u ležaljkama, a ispod njih je ambis dubok 200 metara (VIDEO)

Civijas Radio

Leave a Comment