Home Rialiti MAJKA MINE VRBAŠKI O SEK*U SVOJE ĆERKE U ZADRUZI: Neprijatno mi je,...

MAJKA MINE VRBAŠKI O SEK*U SVOJE ĆERKE U ZADRUZI: Neprijatno mi je, stavite se na moje mesto!

Mina Vrbaški, najmlađa učesnica “Zadruge”, odmah je svojim stavom odskočila među ostalim devojkama koje učestvuju u ovom spektakularnom rijalitiju koji prati ceo region.
I njena majka Ivana Vrbaški redovno gleda rijaliti i navija za svoju ćerku.
– Sada je dobro, malo se smirila i bolja je – kratko je prokomentarisala ona ponašanje svoje ćerke, koja se u poslednjih nekoliko dana utišala.

Autor: TV Pink Printscreen

Ona se uglavnom sklanja i ne učestvuje o onim svađama tamo koje se non-stop dešavaju, a oni se konstantno deru. Ali verujem da ona zna da se odbrani. Ali neka ostano ovako, ni ne treba da izaziva svađe niti da ulazi u bilo kakav konflikt.

Minina majka objašnjava da joj je pred ulazak samo rekla “da bude pametna”, a seks sa Đeksonom, do kojeg je došlo pre nekoliko dana nije želela mnogo da komentariše.

To stvarno ne želim da komentarišem, neprijatno mi je jako. Stavite se na moje mesto. A pitanje je da li je tu i bilo nešto. Ja stalno razmišljam da li je tu zasita bilo nešto. Mislim da oni tamo svi rade sve i svašta ne bi li privukli pažnju. Meni je draže da mislim da do toga nije došlo.

Autor: TvPink Printscreen

Minina i Đeksonova ljubavna priča se nastavila i nakon što su bili intimni pod čaršafom, pa sada deluju kao pravi par, dok ona izbegava da ponovo dođe do seksa.
– Ja to ne bih nazvala ljubavnom pričom. On nije neko ko je zaljubljive prirode, a nije ni ona. Prosto su osuđeni jedni na druge, zatvoreni su tamo i moraju da se okrenu nekome – kratko je prokomentarisala ona.

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon što je razgovara sa majkom preko Skajpa, Mina je promenila ponašanje, pa je od upadljive devojke postala povučena, verovatno zato što želi da je posluša.
– Pametno je što se utišala. Ipak je ona mlada. Oni nisu ni svesni koliko kamera ima, oni nisu ni svesni da mi čujemo bukvalno sve, i ono što šapuću i ono što pričaju kad se skinu bubice. Mi sve vidimo, titluju ih. Da li se oni na momente pogube u tome, ja ne znam. Valjda me je poslušala, ja se nadam – kaže Minina majka.

Autor: TV Pink Printscreen

Na kraju je prokomentarisala i Đeksonove pokušaje u poslednjih nekoliko dana da navrati Minu ponovo na seks.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Posle Bujanovca, Miša Vacić pretio i u Šapcu, opozicija traži njegovo hapšenje

Bujanovac, Šabac, 11. novembar 2019. (Foto MC) – Lider Srpske desnice Miša Vacić je dvadesetak dana posle Bujanovca, sličan vokabular iskoristio i u Šapcu,...

ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ „САВА ПАРК“ У ШАПЦУ

У складу са чл. 45а Закона о планирању и изградњи (Службени гласник РС бр. 72/2009, 81/2009 испр., 64/2010 -одл. УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013 –...

Centar Šapca po uzoru na Beč

Šabac – Od 4,1 milijarde dinara gradska uprava u Šapcu je u 2019. godini za investiciona ulaganja planirala 1,17 milijardi dinara, što je skoro...

Šabac dobija svoj “Central park” – Izgradnja Savaparka počinje do kraja 2017, za prve radove izdvojeno 5 mil EUR (FOTO)

Uz obalu Save, dugu četiri kilometra, od Novog mosta do Kočinog kanala u Šapcu, tokom 2017. godine trebalo bi da počne izgradnja Savaparka, za...

Ratni veterani iz Ribara kod Šapca: Nevoljama nikad kraja

Životna priča braće Marić, ratnika koji više nisu sposobni za život, mada moraju da brinu i o bolesnoj majci i detetu jednog od njih,...