Home Naj RIBE KAKO I NE BI: Na ovih 10 Hrvatica se Srbi najviše pale...

KAKO I NE BI: Na ovih 10 Hrvatica se Srbi najviše pale (FOTO) (VIDEO)

Fatalna privlačnost! Nije tajna da su decenijama unazad Hrvatice potpuno “lude” za momcima iz Srbije. Veze između Srba i Hrvatica prekinute su na neko vreme usled rata u bivšoj SFRJ, ali su poslednjih godina ponovo aktuelne, kako među “običnim” svetom tako i među poznatim ličnostima.

Naravno, nije sporno da se i Srbi “pale” na Hrvatice, a to se najbolje moglo videti nakon što je Kolinda Grabar Kitarović postala predsednica, odnosno kada su na društvenim mrežama i gotovo svim medijima osvanule njene fotografije u bikiniju.

SEKS-TURIZAM: Hrvatice poludele za Srbima, pale se na muškost i naglasak!

Naravno, ispred aktuelne predsednice svakako su devojke sa estrade na koje muška populacija iz Srbije bukvalno “otkida”. Pored njih tu su i sportistkinje i starlete iz “lijepe njihove” koje svojim izgledom bukvalno hipnotišu.

Što se estradnog dela tiče, jedna od neprikosnovenih je svakako Severina. Da se Srbi pale na pevačicu kojoj je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon čuvenog snimka sa jahte, svedoči i to da sa Srbinom Milanom Popovićem ima dete.

Foto: Instagram/severina

Foto: Instagram/severina

Pored nje, čast estrade brani još nekoliko devojaka. Pre svih, tu je bivša pevačica “Magazina” Jelena Rozga.

Foto: Facebook/ Jelena Rozga

Foto: Facebook/ Jelena Rozga

Tu je svakako i nešto starija od prethodne dve pevačice, ali svakako izazovna Nina Badrić.

Predstavnica mlađe generacije pevačica iz Hrvatske, koju obožavaju momci iz Srbije je i Ana Bebić.

Lista od 10 imena svakako ne bi bila prava da na njoj nema mesta za starlete. Kada je to “zanimanje” u pitanju neprikosnovena je Nives Celzijus.

Foto: Facebook/Nives-Celsius

Foto: Facebook/Nives-Celsius

Da ne bude da je lista sastavljena isključivo od pevačica i starleta, na njoj je svoje mesto našla i Nikolina Pišek.

Foto: Facebook/Nikolina-Pisek

Foto: Facebook/Nikolina-Pisek

Čast sportistkinja na ovoj listi brani Antonija Mišura, košarkašica koja svojim izgledom pleni i na parketu i van njega.

Foto: Facebook/Antonija Misura

Foto: Facebook/Antonija Misura

Oni malo stariji sigurno se sećaju glumice Ene Begović, koja je svojom lepotom očarala muškarce u celoj bivšoj SFRJ.  Ova glumica tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći 2000. godine.

Lista od 10 nipošto ne bi mogla da prođe bez atkraktivne manekenke Nine Morić, koja je planetarno popularna.

Da ne bude da se Srbi “pale” samo na dokaz je i novinarka i književnica Vedrana Rudan, koja svojim britkim pisanjem uživa ogromnu popularnost u Srbiji.

Kao bonus na listu od 10 dodaćemo i koleginicu Fani Stipković, koja je proglašena je za najseksi pripadnicu “sedme sile”.

Foto: Instagram/fanistipkovic

Foto: Instagram/fanistipkovic

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Posle Bujanovca, Miša Vacić pretio i u Šapcu, opozicija traži njegovo hapšenje

Bujanovac, Šabac, 11. novembar 2019. (Foto MC) – Lider Srpske desnice Miša Vacić je dvadesetak dana posle Bujanovca, sličan vokabular iskoristio i u Šapcu,...

ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ „САВА ПАРК“ У ШАПЦУ

У складу са чл. 45а Закона о планирању и изградњи (Службени гласник РС бр. 72/2009, 81/2009 испр., 64/2010 -одл. УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013 –...

Centar Šapca po uzoru na Beč

Šabac – Od 4,1 milijarde dinara gradska uprava u Šapcu je u 2019. godini za investiciona ulaganja planirala 1,17 milijardi dinara, što je skoro...

Šabac dobija svoj “Central park” – Izgradnja Savaparka počinje do kraja 2017, za prve radove izdvojeno 5 mil EUR (FOTO)

Uz obalu Save, dugu četiri kilometra, od Novog mosta do Kočinog kanala u Šapcu, tokom 2017. godine trebalo bi da počne izgradnja Savaparka, za...

Ratni veterani iz Ribara kod Šapca: Nevoljama nikad kraja

Životna priča braće Marić, ratnika koji više nisu sposobni za život, mada moraju da brinu i o bolesnoj majci i detetu jednog od njih,...