radio reklama je…….šta?

0
294

DA JE RADIO IZMIŠLJEN DANAS, BIO BI VRHUNAC MARKETINŠKOG DOMETA.

Zašto?
Zato što živimo u društvu koje je u neprestanom pokretu i za razliku od štampe i televizije radio je sa nama svuda: u automobilu, na poslu, u kući…

Radio je dostupan, pokretan i nametljiv medij koji osigurava oglašivačima da dosegnu svoju ciljanu publiku. Radio omogućava da dosegnete potrošače u pokretu i uspostavite jedinstvenu vezu sa svojim potrošačima. Radijska publika ostaje postojana dok s vremenom interes publike za druge medije opada. Radio dopire do kupaca u ključnom trenutku same kupovine. Prenošenje reklamnih poruka putem radio talasa je proveren i veoma efikasan način oglašavanja.

Da bi radio poruka bila prihvaćena od strane slušalaca, ona mora da poseduje prefinjenost i emociju u izrazu, kvalitetnu dikciju i melodiku govora od strane vokalnog izvođača, vešto osmišljen scenario, kvalitetno snimljenu matricu i vokal i na kraju vrhunsku postprodukciju. Naravno, i nešto što je neizbežno, a to je šarm.

Uz to, mora biti kreirana tako da čitavo vreme emitovanja zadržava pažnju slušalaca i u njihovim mislima ostavlja trag stvarajući pozitivnu “sliku” o određenom brendu, proizvodu, usluzi. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i iskustvu, SIMONE PRODUCTION HOUSE sarađuje sa 2 kompozitora i preko 40 brendiranih spikera, glumaca i glumica, pevača i pevačica.

Nudimo Vam izradu sledećih vrsta radio reklama:

  • servisne radio reklame
  • pevane radio reklame
  • igrane radio reklame
  • identifikacioni džinglovi

 

Pored izrade klasičnih radio reklama, studio za audio produkciju Vam nudi i izradu autorskih muzičkih podloga za web stranice, video spotove, reklamne filmove, prezentacije kao i izradu kompletnih muzičkih albuma.