Home Šabačke Vesti BOLESTAN OD LJUBOMORE Devojci smrskao noge i pršljenove

BOLESTAN OD LJUBOMORE Devojci smrskao noge i pršljenove

Tomić „fijatom“ probio i betonsku i drvenu ogradu
– Slobodan Tomić je umislio da je sa mojom sestrom Draganom u vezi i 4. maja bez ikakvog razloga “fijat stilom” krenuo je na nas sedmoro koji smo sedeli na klupi ispred kuće. Draganu je podigao na haubu, pa je prilikom pada smrskala obe noge i dva pršljena – priča za “Blic” Ivana Vasić iz Mačvanskog Pričinovića, koja je i sama lakše povređena, kao i dvogodišnji dečak iz komšiluka koji je bio u svom dvorištu.

Za Slobodanom Tomićem policija traga odranije jer je za njim raspisana sudska poternica zbog izdržavanja kazne za teške krađe.

Dete istraumirano
Ivana napominje da je sve počelo pre dva-tri meseca kada je Slobodan Tomić počeo da proganja njenu sestru. Kulminiralo je, kako naglašava, pokušajem ubistva u ponedeljak i sada njena sestra čeka operaciju na Institutu za ortopediju na Banjici.

– Sedeli smo na klupi. Dragana je ustala jer je trebalo sa komšijama da ide u Šabac. U tom trenutku uočila sam da putem ludačkom brzinom ide “fijat”, koji je vozio Tomić. Dragana je stajala pored klupe, viknula sam joj: “Sestro, skloni se, ide na tebe!” Ali već je bilo kasno jer je “fijat” bukvalno preskočio jarak punjen šljunkom, okrznuo je klupu i Draganu popeo na haubu. Kola su probila betonsku, a zatim i drvenu ogradu. Dragana je tada odletela dva metra od vozila, pala i teško se povredila – priča Ivana.

U tom opštem metežu Ivana se ne seća ni kako je ona zadobila ogrebotine ni kako je povređen dvogodišnji dečak, koji je stajao u svom dvorištu čiju ogradu je Tomić razvalio. Kaže da je mališan istraumiran.

Majka u kolima

– Svi smo bili izbezumljeni. Slobodan je samo istrčao iz kola, nacerio se i pobegao. Iz automobila je izašla njegova majka, koja je samo zatražila stolicu da sedne. Bili smo u šoku, a ona traži stolicu!? Izbezumljen je dotrčao Draganin i moj otac. Slobodanova majka mu je samo tvrdila kako su oni bili u vezi, što je budalaština – kaže Ivana.

Prijava zbog šamara

Prema njenim rečima, Tomić je umislio da je u vezi sa njenom sestrom Draganom, koja je radila u frizerskom salonu. U selu je pričao kako mu “ona peva na uvo dok ga šiša”, kao i da je u diskoteci “skakala” na njega.
– Pre dva meseca, takođe bez ikakvog povoda, u kafiću “Arizona” prišao je Dragani i udario joj šamar zbog čega je ona podnela prijavu – kaže Ivana i dodaje da je u selu čula da je ranije još dvema devojkama isto tako pretio.

Na poternici, a luduje ulicama

Ivani je nejasno kako je Slobodan Tomić na slobodi, jer je čula da je osuđen i da treba da je u zatvoru.
– Ne znam kako policija nikako ne uspeva da ga nađe. Očekujem da nadležni organi sada reaguju, uhapse ga i procesuiraju za pokušaj ubistva, a ne za saobraćajnu nesreću. Pokušao je da ubije moju sestru, ona nije bila na putu pa da ju je slučajno zakačio, namerno je kolima naleteo na nju – kategorično tvrdi Ivana Vasić.

foto: Blic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Posle Bujanovca, Miša Vacić pretio i u Šapcu, opozicija traži njegovo hapšenje

Bujanovac, Šabac, 11. novembar 2019. (Foto MC) – Lider Srpske desnice Miša Vacić je dvadesetak dana posle Bujanovca, sličan vokabular iskoristio i u Šapcu,...

ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ „САВА ПАРК“ У ШАПЦУ

У складу са чл. 45а Закона о планирању и изградњи (Службени гласник РС бр. 72/2009, 81/2009 испр., 64/2010 -одл. УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013 –...

Centar Šapca po uzoru na Beč

Šabac – Od 4,1 milijarde dinara gradska uprava u Šapcu je u 2019. godini za investiciona ulaganja planirala 1,17 milijardi dinara, što je skoro...

Šabac dobija svoj “Central park” – Izgradnja Savaparka počinje do kraja 2017, za prve radove izdvojeno 5 mil EUR (FOTO)

Uz obalu Save, dugu četiri kilometra, od Novog mosta do Kočinog kanala u Šapcu, tokom 2017. godine trebalo bi da počne izgradnja Savaparka, za...

Ratni veterani iz Ribara kod Šapca: Nevoljama nikad kraja

Životna priča braće Marić, ratnika koji više nisu sposobni za život, mada moraju da brinu i o bolesnoj majci i detetu jednog od njih,...